Истината за eToro – Моето Мнение

През последното десетилетие валутната търговия придоби изключително голяма популярност в световен мащаб, а през последните няколко години и в България. Вече всеки средностатистически интернет потребител е чувал за форекс, а процента на практикувалите постоянно нараства.

След като сте на тази страница, то определено някой напорист влогър или блогър, накратко Ви е обяснил, че с eToro ще инвестирате малко пари и ще станете много богати, истината обаче не е такава.

Истината не само за еToro, а и за всички посредници, които предлагат търговия върху договор за разлика е, че 68% от отворените сметки губят пари!

Какво означава това – ако сте хазартно настроена личност, моят съвет е да не гледате към валутната търговия. Ако имате контрол над себе си и все пак искате да пробвате – вложете минималната сума за отваряне на сметка в еторо и то при положение, че може да си позволите да изгубите тези пари. Ако някой сайт или Видео гуру в интернет е прекалено напорист да си вкарате парите в еТоро – имайте предвид, че за всеки регистриран потребител се получава комисионна, нещо което най-вероятно ще Ви спести като информация. Аз също слагам партньорски линк, от който ще получа комисионна, ако Вие решите да се регистирате, ако последвате връзката, но не крия това от моите читатели, както и истината за валутната търговия!

Натиснете тук за да посетите сайта на eToro

Добър Посредник ли е eToro?

Що се отнася дали eToro е добър посредник – повече от добър, особено за начинаещи трейдъри. eToro оперира в почти цял свят и е регулиран.

eToro направи революция във валутната търговия, с нововъведението да можеш да копираш автоматично сделките на най-добрите трейдъри в платформата и се превърна в най-голямата инвестиционна социална мрежа в Света.

еТоро (www.etoro.com) ви дава възможност да комуникирате с останалите трейдъри, да следвате най-добрите – като получавате ъпдейти за всяка тяхна сделка, да виждате в реално време всичките им отворени сделки и съответно да се възползвате от това.

Причината за огромната популярност на eToro (към момента повече от 130 милиона трейдъра са регистрирани в мрежата) е това, че те направиха крачка напред, и освен изброените до сега предимства, пуснаха безплатната опция CopyTrader – която ви дава възможност да изберете определен трейдър и автоматично да последвате всяка негова сделка с определена от вас сума. Най-добрите трейдъри са подредени в класация на база на възвръщаемостта от инвестициите си, което значително улеснява избора ви.

Повечето хора ще си зададат въпроса защо инвестиционните посредници се стремят да улеснят толкова много своите клиенти. Инвестиционните посредници имат такса за всяка сделка, във валутната търговия, която се нарича спред – минималната разликата между курс купува и курс продава, която ви се начислява със всяка сделка. Това е и причината всяка отворена сделка на форекс пазара да започва на минимална загуба. За всеки инвестиционен посредник е добре трейдърите, които играят през него да печелят пари, защото колкото повече пари печелят, толкова повече сделки отварят те, респективно и печалба за посредника.

Предимства на eToro:

Към момента в eToro са записани милиони трейдъри, най-добрите от които подредени в класация.

– Възможност за търгиване дори и с криптовалути, като Bitcoin, Ethereum, Dach, Litecoin и още над 100 други криптовалути.

– Възможност за захранване на сметка с paypal

Ето и най-популярните Българи в eToro за 2021:

Недостатъци на eToro:

Единственият недостатък, е че все още нямат филиал в България и трябва да изпозлвате, версия на сайта им на познат за Вас език – Английски, Руски, Испански, Френски, Немски и др…не че е необходимо да знаете кой знае колко думи, но все пак ще се чувствате по-комфортно ако имате по-добри познания за някой от изброените езици.

Отново Напомням!

Въпреки, че нещата изглеждат лесно, не забравяйте златното правило във форекс търговията – да не влагате повече пари, от колкото може да си позволите да изгубите. Дори да следвате най-добрия трейдър, не забравяйте, че и той е човек и все някога греши, затова не слагайте всичките си средства в сметката на един трейдър в eToro. Вложете толкова колкото може да си позволите да изгубите без това да повлияе на Вашия бюджет, а ако сте хазартно настроена личност – не се заблуждавайте…че ще смените залагане на спорт с валутна търговия, може да звучи различно, но за човек, който не знае какво прави е буквално едно и също.

Натиснете тук за да посетите сайта на eToro

68% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този брокер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.