Социална мрежа за валутна търговия eToro – Копирай Автоматично Сделките на най-добрите трейдъри

През последното десетилетие валутната търговия придоби изключително голяма популярност в световен мащаб, а през последните няколко години и в България. Вече всеки средностатистически интернет потребител е чувал за форекс, а процента на практикувалите постоянно нараства.

Появиха се и брокери, които дават възможност да гледате сделките на най-добрите и съответно да се възползвате от техните решения. Пример за такъв брокер е най-голямата инвестиционна социална мрежа в Света – eToro.Тези фактори доведоха до появата на много брокери (инвестиционни посредници), които предлагат все по-примамливи оферти под формата на бонуси при захранване на сметка, повече индикатори, live stream на новини и т.н.

еТоро (www.etoro.com) ви дава възможност да комуникирате с останалите трейдъри, да следвате най-добрите – като получавате ъпдейти за всяка тяхна сделка, да виждате в реално време всичките им отворени сделки и съответно да се възползвате от това.

Причината за огромната популярност на eToro (към момента повече от 130 милиона трейдъра са регистрирани в мрежата) е това, че те направиха крачка напред, и освен изброените до сега предимства, пуснаха безплатната опция CopyTrader – която ви дава възможност да изберете определен трейдър и автоматично да последвате всяка негова сделка с определена от вас сума. Най-добрите трейдъри са подредени в класация на база на възвръщаемостта от инвестициите си, което значително улеснява избора ви.

60 секундното видео, ясно обяснява начина на работа на еТоро:

Повечето хора ще си зададат въпроса защо инвестиционните посредници се стремят да улеснят толкова много своите клиенти. Инвестиционните посредници имат такса за всяка сделка, във валутната търговия, която се нарича спред – минималната разликата между курс купува и курс продава, която ви се начислява със всяка сделка. Това е и причината всяка отворена сделка на форекс пазара да започва на минимална загуба. За всеки инвестиционен посредник е добре трейдърите, които играят през него да печелят пари, защото колкото повече пари печелят, толкова повече сделки отварят те, респективно и печалба за посредника.

Предимства на eToro:

Към момента в eToro са записани над 130 милиона трейдъра, най-добрите от които подредени в класация.
85% от копираните трейдъри са на печалба

Спестява време, като другите работят вместо вас
Не се изискват специални знания
Възможност за големи печалби

etoro[1]Единственият недостатък, е че все още нямат филиал в България и трябва да изпозлвате, версия на сайта им на познат за Вас език – Английски, Руски, Испански, Френски и др..

Въпреки, че нещата изглеждат лесно, не забравяйте златното правило във форекс търговията – да не влагате повече пари, от колкото може да си позволите да изгубите. Дори да следвате най-добрия трейдър, не забравяйте, че и той е човек и все някога греши, затова не слагайте всичките си средства, а само процент от сметката ви в eToro.

Натиснете тук за да посетите сайта на eToro

Успех!

Вашият коментар