Plus 500

С нарастващата популярност на електронната търговия с ДЗР, овсен търсенето към тази услуга, се увеличава и нейното предлагане, което води до все по-примамливи оферти. Днес ще ви представим Plus500 – международна компания, от скоро на българския пазар, която предлага ДЗР търговия с валути, акции, индекси, стоки и ETF.

Вписана в списъка на Лондонската Стокова борса, оторизиран и регулиран от финансовите регулатори Financial Conduct Authority (Великобритания) и ASIC (Австралия), Plus 500 гарантира сигурност на своите вложителите.

Освен безплатна демо сметка, която може да получите от всички брокери, за ограничен период от време plus 500 ви предлага:

стартов бонус при записване от 30 лв. в реална сметка

Повече информация на: www.plus500.bg

– без изискване за депозит на каквито и да е суми по сметката ви. Както и възможност да изтеглите сумите над 30 лева, които сте направили.

Plus 500 ви дава възможност да търгувате онлайн посредством: уеб приложение за търговия, софтуер, iPhone app, iPad app, Android app.

В случай, че искате да вложите повече пари, получавате различни бонуси за всеки вкаран лев, например: ако вкарате 200 лева, ще получите още 50 лв. към тях. Тук идва моментът да ви напомним златното правило в ДЗР търговията, никога да не вкарвате повече пари от колкото може да загубите, тъй като ДЗР е продукт с голям левъридж и може да доведе, както и до голяма печалба, така и до загуба на цялата вложена сума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.